Over ons

Welkom bij Karin Hairstyling Kappers.

Zoekt u een goede kapsalon in Gilze en Rijen. Al sinds 2002 bieden wij in onze kapsalon een compleet aanbod aan voor vrouwen, mannen, meisjes en jongens. In 2015 zijn wij verhuisd naar ‘de Regent’,  Regentenstraat 17 in het centrum van Rijen vlakbij het gemeentehuis.

In de Kapperstoel
Iedereen is uniek en jouw kapsel is dan ook heel persoonlijk. Of u nu lang of kort, krullend of steil, blond of donker haar heeft, in onze professionele salon in Rijen geven wij u een eerlijk, en gepersonaliseerd advies. Daarna maken wij in goed overleg met u een selectie uit ons aanbod van behandelingen. Bijvoorbeeld knippen, kleuren, modelleren, scheren en / of föhnen. Wij hebben jarenlange ervaring in het kappersvak en zijn experts in haar en haarkleuringen. Kortom, bij onze salon stapt u vol zelfvertrouwen, stralend en perfect gestyled naar buiten!

Keune kwaliteitsproducten voor thuis
In onze kapsalon maken wij gebruik van de beste Keune kwaliteits producten uit Nederland. Om ook thuis u haar te verzorgen en te stylen verkopen wij deze top haarverzorgings producten (een ruime keuze uit o.a. wax, gel, conditioner, haarlak en shampoo) van Keune ook in onze salon.

Bruidskapsel
Wij werken doorgaans alleen op afspraak . Voor bruidskapsels, kunnen wij ook aan huis komen van de bruid of bruidegom in Noord-Brabant (omgeving Gilze-Rijen, Breda, Tilburg, Dongen, Oosterhout, Dorst, bavel, etc.). Voor een bruidskapsel plannen wij ongeveer 2 dagdelen in, 1 keer voor een proef opsteek en een keer op de huwelijksdag zelf. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Wij zijn een gekwalificeerd Leerbedrijf / praktijkopleider Kappersbranche in de omgeving Gilze en Rijen. Wij zijn lid van HBA en Anko.

Kortom, kom langs in onze salon, bel voor een afspraak 0161-294049. En maak het jezelf gemakkelijk met een goede kop koffie , leesvoer en een deskundige behandeling.

Het team van Karin Hairstyling Kappers